Buiten spelen

Buiten kunnen kinderen lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes en op een gezonde manier hun energie kwijt. Voor iedere leeftijd is er het leukste buitenspeelgoed beschikbaar.
Spelmaterialen omvat een wereld aan mogelijkheden en materialen. Bij vrijwel alle beweegactiviteiten worden sport en spelmaterialen gebruikt. Van organisatiemateriaal tot sportballen en van racketspelen tot trainersmateriaal. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan sport en spelmaterialen. Naast de standaard materialen als een straatvoetbal, hoepels en springtouwen bieden wij ook specifieke spelmaterialen voor bijvoorbeeld groepsactiviteiten en het ontwikkelen van de motorische vaardigheden zoals balanceren, mikken, gooien & vangen.
Ons sport en spelmateriaal is geschikt als (buiten)speelgoed, voor gebruik door de kinderopvang, als onderdeel voor de gymles en als sportmateriaal voor scholen én sportverenigingen.
Heb je vragen over onze sport en spelmaterialen? Onze specialisten staan voor je klaar, dus twijfel niet en bel of mail ons gerust! Wij staan je zo snel mogelijk te woord. Bel naar +31 6 223 223 07 of stuur je vraag op naar info@sportmaterialen.com. Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van al onze productontwikkelingen.