Atletiek

Wij hebben een assortiment atletiekmaterialen en atletiek accessoires voor vele onderdelen binnen de atletiek, zoals hardlopen, hoogspringen, kogelstoten en discuswerpen.
Atletiek behoort tot een vast programma bij schoolsport en is ook in verenigingsverband zeer populair. Atletiek wordt wel de ‘moeder der sporten’ genoemd omdat het alle basisbewegingen van ons lichaam omvat: lopen, springen en gooien.
De atletiekmaterialen van onderwijsinstellingen, buitenschoolse opvang of sportverenigingen, worden intensief gebruikt. Bij het samenstellen van ons assortiment leggen we dan ook sterk de nadruk op kwaliteit. Daarnaast bieden we veel variatie in gewichtsklassen en leeftijdsgroepen, gericht op de gebruikers van onze atletiek artikelen. Denk aan de gewichtsopbouw per leeftijdsgroep voor een werpbal, stootkogel, discus of oefenhorde. Bij andere producten is de grip van groot belang, zoals de estafettestokjes en atletiek speer. Al onze atletiekmaterialen voor estafetteruns zijn licht van gewicht en liggen stevig in de hand.
Heb je vragen over onze atletiekmaterialen? Onze specialisten staan voor je klaar, dus twijfel niet en bel of mail ons gerust! Wij staan je zo snel mogelijk te woord. Bel naar +31 6 223 223 07 of stuur je vraag op naar info@sportmaterialen.com. Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van al onze productontwikkelingen.